G-werking

Algemene info

Wij willen ons als atletiekclub engageren om kinderen met autisme tussen 7 en 13 jaar de mogelijkheid te bieden tot aangepast sporten waar nodig. Atleten met en zonder beperking sporten dan ook met elkaar, indien mogelijk en naast elkaar. We streven daarbij een aantal principes na: ieder kind sport op zijn eigen niveau, volgens zijn eigen kunnen in een veilige, gestructureerde omgeving met professionele begeleiders. De samenwerking met ouders vinden we hierin belangrijk. Vooraf is er dan ook een verkennend gesprek tussen atleet, ouder en trainer. Na 4 oefentrainingen en een evaluatie met de trainer kan men zich wel/niet aansluiten bij de club. Meedoen aan evenementen en wedstrijden is bijna altijd mogelijk.

Hoe aanmelden?

Je kan je aanmelden tijdens de infoavond van dinsdag 22 oktober 2019. Graag gaan we bij interesse eerst in gesprek voor de effectieve training start.

Raadpleeg zeker onze informatiebrochure en lees ook het huishoudelijk reglement van onze club op deze pagina.

Zodoende ben je reeds op de hoogte van de doelstellingen en regels binnen onze sportclub.

Trainingsuren en groepen

Als atleet met ASS is er de mogelijkheid naast en met elkaar te sporten, afhankelijk van je eigen mogelijkheden. Er is een apart groepje voor atleten met autisme die in kleine groep training krijgen. Waar mogelijk trachten we de atleet te integreren in de gewone trainingsgroepen met leeftijdsgenoten.

Klik hier voor de infofolder

Lidgeld

Seizoen 2019-2020 (01/10/2019 t.e.m. 31/10/2020)

Trainen mét elkaar woensdag + vrijdag