Emma DE PAEPE behaalt mooie resultaten op Fisecspelen Duinkerke, Frankrijk

Op de Fisecspelen in Duinkerke (Frankrijk) heeft DE PAEPE Emma mooie prestaties geleverd.

In de discipline 400 meter sprint behaalde zij een uitstekende tijd van 57.43 seconden, wat resulteerde in een eerste plaats. Bij het verspringen bereikte zij een afstand van 5 meter en 31 centimeter, waarmee zij een verdienstelijke vierde plaats behaalde. Bij het hoogspringen toonde Emma haar vaardigheid door een hoogte van 1 meter en 60 centimeter te overschrijden, waarmee zij de tweede plaats veroverde. Samen met haar teamgenoten nam zij deel aan de 4×100 meter estafette, waarbij zij een tijd van 50 seconden en 57 honderdsten klokte, goed voor een vijfde plaats.

De gecombineerde resultaten van Emma en haar Vlaamse teamgenoten leidden tot een overwinning in het klassement voor de Vlaamse meisjes, met een eerste plaats als resultaat.

Een dikke proficiat Emma met deze mooie prestaties!

Deel dit bericht:

Recent clubnieuws

Scroll naar boven